Behöver besöka frisören igen

Behöver besöka frisören igen

Tjenare bloggen! Det var inte många månader sedan som jag satt inne på en frisörsalong i Örebro och fick håret snaggat, men tänk vad solljus gör så att håret växer fort. Min hårväxt har verkligen gått i ett rasande tempo de senaste månaderna och nu är det minsann dags för ett återbesök hos frisör. Jag funderar på om jag ska gå tillbaka till den frisörsalong där jag klippte mig förra gången, det var bra pris och sen så gick det väldigt fort vilket alltid är en fördel. Även den här gången så tänker jag att det blir trimmern som åker fram, det var faktiskt väldigt skönt att ha snaggat hår måste jag säga. Jag tycker även att jag passade i det relativt bra, betydligt bättre än den frisyren som jag hade innan åtminstone. Mitt hår och jag har väl aldrig varit bästa vänner riktigt, jag hade en period där jag tänkte att jag skulle ha någon form av frisyr och ta hand om håret. Men med alla virvlar jag har så är det omöjligt att upprätthålla en frisyr så det är lika bra att jag har snaggat istället. Om håret inte är tillräckligt kort eller långt så är det alltid en tuss bak på huvudet som står rakt upp vilket gör att jag ser helt nyvaken ut. Så det är antingen långt hår eller kort som gäller och då väljer jag kort alla dagar i veckan före långt. Jag försökte ha tofs en gång för många år sedan men jag såg inte riktigt klok ut samtidigt som det alltid blev så himla varmt och när håret inte var uppsatt så hängde rakt ner i ansiktet. Jag ska försöka hinna med ett besök på en frisörsalong någon gång i början av nästa vecka så att det blir lite ordning och reda på håret.  


Kommentarer är stängda.