Jag gjorde en ansiktsbehandling

Jag gjorde en ansiktsbehandling

God morgon och välkomna till bloggen! När jag inte skriver om träning och hälsa så skriver jag gärna inlägg om skönhet. I dag kommer jag att berätta om en salong som jag vände mig till för att göra en ansiktsbehandling i Helsingborg. Jag ska uppriktigt säga att det var en fantastisk ansiktsbehandling och jag vill dela med mig till er om salongen som jag gick till. Det är helt klart en salong som jag tror att ni som vill göra en ansiktsbehandling i Helsingborg kommer att bli nöjda med och det är DIBI Hudvård, och klicka här så kommer ni till hemsidan. 

Som ni vet så flyttade jag till Helsingborg strax före jul och när jag kom hit så var det mycket jag behövde sätta mig in i. Hudvård har alltid varit någonting som jag prioriterat och när jag bodde uppe i Norrland var jag en trogen och lojal kund på en salong som jag tyckte bra om, väl i Helsingborg var jag tvingad att finna en ny salong, frågan var ju bara till vilken salong jag skulle gå till för att göra en ansiktsbehandling i Helsingborg? En av mina nya kollegor berättade att hon brukar gå till DIBI Hudvård och tack vare att hon berättade detta för mig så valde jag att gå dit för att göra en kemisk peeling bland annat, och jag måste säga att denna sang motsvarade alla mina förväntningar, och jag kommer definitivt att gå till DIBI Hudvård flera gånger. Både män och kvinnor är välkomna till DIBI Hudvård, och produkterna som används anses vara de allra bästa som existerar, från märket Nimue. Man kan använda sitt friskvårdbidrag när man går till DIBI Hudvård och även fotvård och manikyr är behandlingar som erbjuds. 


Kommentarer är stängda.